Alkuun

Valta on sinun

Klisee-varoitus: maailma muuttuu. Nopeammin kuin kukaan inhimillinen olento voi edes ymmärtää. Viime aikoina on ollut vaikea saada kiinni siitä, mikä on edes totta vai mikä omaa elämäänsä aloitteleva legenda.
 

Meillä jokaisella on mahdollisuus muuttaa asioiden kulkua. Ellei nyt koko maailmaa kerta heitolla, niin ainakin kertomalla eteenpäin niistä asioista, joilla itse uskoo olevan merkitystä. Vain osallistumalla voimme muuttaa uutisvirtaa ja sitä kauttaa Suomea inhimillisemmäksi uutinen kerrallaan.
 

Inhimilliset Uutiset on koko lokakuun sinun käytettävissäsi. Olet päätoimittaja, sinä päätät mistä tässä kuussa puhutaan. Mitkä aiheet kaipaavat kipeästi tilaa otsikoista? Toimituksemme tarttuu 1-2 ehdotettuun aiheeseen joka viikko. Postaa oma juttuideasi, valmis otsikko, kuva ja merkitse se #inhimillisiäuutisia.
 

Inhimillisiä Uutisia on media, joka rohkaisee yhteiseen tekemiseen inhimillisyyden puolesta. RAY rahoittaa suomalaisia sosiaali- ja terveysalan järjestöjä raha-automaattipeleistä saatavilla tuotoilla. Vuonna 2014 hyviä tekoja rahoitettiin yli 300 miljoonalla eurolla.