Alkuun

Kuka pelkää suosikkijuontajaa? Kari Aalto ei hämmentynyt taksikuskin pakeista

Radiojuontaja ja Pertti Kurikan Nimipäivien solisti Kari Aalto sai hämmentävän kohtelun napatessaan taksia Senaatintorilla keskiviikkona iltapäivällä. Kari oli tulossa juttukeikalta Basso Radion studiolta Hikisen Iltapäivän juontajan Tuke Tuomi-Nikulan kanssa. Taksikuski kieltäytyi ottamasta kiireistä Kari Aaltoa kyytiinsä, koska sanoi pelkäävänsä. Mitä hän pelkäsi, jäi epäselväksi. Rennosti tilanteeseen suhtautunut Kari pääsi nopeasti seuraavan taksin kyytiin. Juttukeikkaa kuvannut Basson kuvaaja sai tapauksen nauhalle.
 
 
 

 

Kari Aalto on tunnettu paitsi punkbändi Pertti Kurikan Nimipäivien solistina myös Basso Radion ja RAY:n yhteistuotannosta, Isäntänä Kari Aalto -ohjelmasta. Toiveuusintanakin esitetyssä ohjelmassa vierailivat ensimmäisellä tuotantokaudella muun muassa Krista Kosonen, Riku Rantala, Arttu Wiskari ja Pelle Miljoona.

 

"Ensimmäinen tuotantokausi osoitti, että ohjelma kiinnostaa ja Kari saa vieraistaan irti hienoja haastatteluja. Tämänpäiväinen sattumus taksitolpalla on hyvä muistutus siitä, että ohjelmalla on isompikin tilaus. Kari oli nimittäin juuri tulossa tekemästä uutta tuotantokautta sarjasta, jota tuotamme yhdessä Basson kanssa", paljastaa RAY:n kehityspäällikkö Marja Vest.

 

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Basso Radio omilla sivuillaan ja myöhemmin Iltalehti.

 

Kaikki Isäntänä Kari Aalto -ohjelmat voit katsoa täältä: http://www.isantanakariaalto.fi/#!videot/c10fk